Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge gelinkt aan ontslagen Bob Madou

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

De Belgische voetbalbond besliste vrijdag onverwacht om communicatieadviseur Bob Madou de laan uit te sturen. “Onder meer op verzoek van CEO ad interim Gérard Linard”, zo oordeelde Peter Vandenbempt. Maar Madou zou wel eens sneller dan verwacht opnieuw een job aangeboden kunnen krijgen.

Madou reageerde niet voor de camera, maar nam via sociale media met volgende woorden afscheid van de Rode Duivels. “Na vijf onvergetelijke jaren bij de KBVB heeft de Secretaris-Generaal mij vrijdag ontboden om mijn contract te beëindigen. De reden is mij onduidelijk, maar de beslissing is genomen. Ik wil mijn collega’s bedanken voor al hun straffe werk, toewijding en loyaliteit. Ik ben erg trots op onze vernieuwingen binnen de KBVB en onze aanpak voor de Rode Duivels.”

KBVB-ondervoorzitter Bart Verhaeghe kent de kwaliteiten van de ontslagen Madou en volgens La Dernière Heure heeft de communicatieadviseur een profiel dat nog ontbreekt bij de landskampioen. Volgens de Waalse krant waren er nog geen gesprekken tussen beide partijen, maar is een toekomstige samenwerking zeker niet ondenkbaar. Madou is overigens ook fan van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws