Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Carl Hoefkens houdt het voor bekeken: “Niet meer goed genoeg”

Carl Hoefkens houdt het voor bekeken Niet meer goed genoeg

Maandag spelen de Rode Duivels een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar. Een onbekende dwergstaat voor velen, maar niet voor ex-speler Carl Hoefkens. Hij speelde er immers vijf maanden, al werd dat geen succes.

De intussen 38-jarige Hoefkens ging op zijn ‘oude’ dag voetballen bij het lokale Manchester 62 FC. “Ze hadden gedacht dat ik een verschil kon maken. Ik dacht dat ook. Niet dus. Misschien was ik niet meer goed genoeg, dat kan. Maar in februari, na vijf maanden hield ik het voor bekeken”, vertelt de gewezen Club-verdediger aan Fan!.

Hoefkens was dan ook van mening dat hij zijn voetbalschoenen best aan de haak kon hangen. “De goesting om nog 100% voor het voetbal te gaan was over. Voetballen in Gibraltar zag ik vooral als een hobby. Ik had hier en daar nog kunnen tekenen, maar dan neem je iedereen in de maling”, klinkt het.

Hoefkens vertoefde van 2009 tot 2013 in Jan Breydel en vond in 102 wedstrijden 4 keer de weg naar doel voor Blauw-Zwart. De verdediger was destijds één van de Brugse publiekslievelingen en introduceerde de ‘We are Bruges’-overwinningsgezangen die momenteel nog steeds weerklinken bij een driepunter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws