Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BZF exclusief: Louwagie trok na match met harde woorden richting kleedkamer Boucaut

BZF exclusief Louwagie trok na match met harde woorden richting kleedkamer Boucaut

Club Brugge heeft voor de vijfde opeenvolgende keer van AA Gent gewonnen. Ricardo van Rhijn zorgde met een heerlijke vrijschop voor een Brugse driepunter. Tot groot ongenoegen van alles dat blauw en wit ziet.

Hein Vanhaezebrouck maakte na de wedstrijd brandhout van Alexandre Boucaut, maar hij was niet de enige. Zo heeft BlauwZwartFans uit betrouwbare bron vernomen dat Michel Louwagie na de match tot de kleedkamer van de ref kwam om de 36-jarige scheidsrechter de huid vol te schelden.

De manager van AA Gent zou gezegd hebben dat het zo niet meer verder kan en dat zijn ploeg áltijd de dupe is. Een voetnoot in de wedstrijd, maar herinner je de commotie toen Bart Verhaeghe begin vorig jaar de kleedkamers opzocht tijdens de rust van Club Brugge – Moeskroen.

Alexandre Boucaut was na de match de gebeten hond bij AA Gent

Verder ook nog een kanttekening bij de scheidsrechterlijke uithalen van Vanhaezebrouck, los van het feit of de duw van Denswil op Neto nu penalty is of niet. En of we het nu over die fase of over de handsbal in de eerste helft van Nielsen hebben. Het betoog van de Gent-trainer is volledig gebaseerd op het feit dat de vierde ref “penalty” geroepen zou hebben. De beelden wilde hij echter geen enkele keer bekijken. Nochtans kan Vanhaezebrouck de fase van aan zijn dug-out nooit correct beoordelen.

Wilde hij gewoon doordrammen over die fase om het gebrek aan kansen (nul schoten binnen het kader) van zijn ploeg achterwege te laten? Radio 1-interviewer Johan De Caluwé kreeg zelfs geen antwoord op zijn vraag over het spel van AA Gent. Iedereen weet dat Hein een meester is in het manipuleren van de media. En het moge ook duidelijk zijn dat emotie hier niét de overhand nam. Vanhaezebrouck herhaalde namelijk exact hetzelfde betoog voor én televisie, én radio, én persconferentie. Doelbewust, met andere woorden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws