Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle en Van Rhijn azen op revanche: “We moeten durven”

Ludovic Butelle redding

Na het scoreloos gelijkspel tegen Zulte Waregem wacht er woensdag alweer een nieuwe opdracht voor Club Brugge. Deze keer in de Champions League. Met 0 op 9 en een resem geblesseerden belooft het echter geen gemakkelijke avond te worden in het Estádio do Dragão. Bovendien zijn Timmy Simons en Michel Preud’homme geschorst voor de match in Porto.

Toch wil Ludovic Butelle niet van opgeven weten. De 33-jarige Fransman wil ook op het kampioenenbal laten zien wat hij in zijn mars heeft. “Revanche? Ja, dat leeft wel”, vertelt de Brugse goalie aan Het Nieuwblad. “We gaan proberen onze eerste punten te pakken en we willen een positief beeld achterlaten van de club.”

Ricardo van Rhijn sluit zich daarbij aan. “De afmetingen van het veld zijn in Porto hetzelfde als hier en het gras is daar ook gewoon groen. We moeten durven voetballen. Als we iets willen halen, moeten we het wel 90 minuten volhouden in plaats van 60 minuten, zoals in de heenwedstrijd.” In de thuismatch tegen Porto slikte Blauw-Zwart de 1-1 na een dik uur en net voor affluiten werd het nog 1-2 door een penaltydoelpunt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws