Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle: “Dit zal weinig invloed hebben op de match tegen Anderlecht”

Ludovic Butelle applaus (Club Brugge)

Ludovic Butelle speelde een matige wedstrijd tegen FC Porto, maar was bij de tegendoelpunten kansloos op de schicht van Layún en de strafschop van André Silva. De doelman baalde dan ook bijzonder hard van de nederlaag.

“Dat je al je inspanningen ziet wegebben in de laatste seconden van een wedstrijd, dat is gewoon frustrerend. Porto was geduldig, heeft veel Europese ervaring en wist dat het kansen ging krijgen. We hebben zo hard ons best gedaan, maar die strafschop is zo jammer.”

“Dit zal weinig invloed hebben op de wedstrijd tegen Anderlecht, maar het is wel zo dat het in de Champions League nu heel moeilijk wordt”, sakkert Butelle in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws