Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse sterkhouder is helemaal hersteld van blessure

Vanaken - De Bock - Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

De Brugse ziekenboeg draaide de voorbije weken overuren, maar daar komt langzaamaan verbetering in. Zo valt er vandaag uitstekend nieuws te rapen uit de Blauw-Zwarte lappenmand.

José Izquierdo liep begin oktober – in aanloop naar de competitiematch tegen AA Gent – een scheurtje aan de lies op, maar is intussen aan de beterhand. Zo meldt HLN dat de 24-jarige Colombiaan volledig hersteld is van zijn spierblessure, waardoor hij de groepstraining donderdag dan ook kon hervatten.

De match tegen Zulte Waregem komt nog te vroeg voor Joske, maar volgende week kan de flankaanvaller zijn comeback vieren in de Champions League tegen FC Porto of in de Jupiler Pro League tegen KRC Genk.

Lior Refaelov (buikspieren) en Laurens De Bock (patellapees) werden aanvankelijk begin november opnieuw tussen de lijnen verwacht, maar lijken dat niet te halen. Rafa verscheen niet op het oefenveld en moet nog wat geduld uitoefenen, terwijl Bockie de individuele veldtrainingen nog niet kon hernemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws