Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse huurling: “Kans is klein dat ik nog doorbreek bij Club Brugge”

Blauw-Zwarte huurling De kans is klein dat ik nog doorbreek bij Club Brugge

Na een Israëlisch avontuur bij Hapoel Akko trok Dylan Seys afgelopen zomer op huurbasis naar FC Twente, waar hij vorige week zondag zijn debuut mocht maken op het veld van Heracles Almelo. De huurling van Club Brugge kreeg 20 minuten van trainer René Hake en liet zich in positieve zin opmerken bij zijn invalbeurt. Straks hoopt hij dan ook op nog meer speelgelegenheid.

“Het was een zalig gevoel om te mogen invallen”, vertelt het Brugse jeugdproduct aan Twente TV. “Ik denk ook dat ik het best aardig gedaan heb. Ik wil aan de coach laten zien dat ik er ben als hij me nodig heeft”, voegt de 20-jarige flankspeler eraan toe.

De grote droom van Seys blijft echter doorbreken in het eerste elftal van Club Brugge. “Of dat realistisch is? Eerlijk gezegd is de kans klein. Enerzijds heeft Club veel spelers in zijn kern en anderzijds versterken ze zich meteen als er iemand weggaat. Voor iemand die van de jeugd komt, wordt het dan moeilijk.”

FC Twente bedong een aankoopoptie op de speler van Blauw-Zwart en Seys wil dan ook graag zijn kans grijpen bij het huidige nummer 7 uit de Eredivisie. “Als het niet lukt bij Club Brugge, dan moet je verder kijken. In het voetbal weet je nooit waar je kan belanden. Maar als ik mij bij FC Twente kan ontwikkelen en die optie tot aankoop kan afdwingen, dan ga ik zeker geen neen zeggen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws