Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften onderuit tegen FC Porto

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

De beloften van Club Brugge zijn er in hun derde wedstrijd in de UEFA Youth League niet in geslaagd om punten te pakken tegen FC Porto, de op papier sterkste ploeg van de groep. De Brugse jonkies hebben zo na drie wedstrijden 4/9 in hun eerste Champions League avontuur ooit.

Trainer Sven Vermant bracht de volgende namen aan de aftrap tegen FC Porto: Gabriel, Schryvers, Verburgh, Tanghe, Touba (63′ Cornette), Lynen, Van Landschoot, Ito (72′ Openda), Vlietinck (63′ Peeters), Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe.

De beloften van FC Porto zakten met 6 op 6 en dus het nodige vertrouwen af naar Roeselare. Club hield goed stand, maar een doelpunt laat in de eerste en vroeg in de tweede helft van Rui Pedro sneden de adem van Blauw-Zwart af.

Club probeerde wel, maar Van Vaerenbergh zag zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Ook Vlietinck – die in het slot inviel met de eerste ploeg tegen Charleroi – en Ito konden de Portugese doelman niet verschalken. Voor Vermant en zijn manschappen is het pas de eerste nederlaag sinds begin augustus. Ze staan wel nog steeds tweede in de groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws