Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boucaut reageert voor het eerst op uitlatingen Vanhaezebrouck

Alexandre Boucaut was na de match de gebeten hond bij AA Gent

Alexandre Boucaut was zondagnamiddag de gebeten hond bij alles wat blauw en wit ziet. Hein Vanhaezebrouck ging erg ver in zijn beschuldigingen aan het adres van de 36-jarige scheidsrechter, maar die handelde naar eigen zeggen in eer en geweten.

Boucaut zweeg afgelopen zondag in alle talen, maar maandag tijdens de open training van de Rode Duivels wilde hij wél reageren. “Ik blijf bij mijn beslissing wat betreft de fase met Stefano Denswil en Renato Neto. Ik vond het contact te licht om daar een strafschop voor te fluiten. Op corners en stilstaande fases zijn er altijd veel duels. Dat duel van gisteren leek me acceptabel.”

“Ik vond de reactie van Vanhaezebrouck die van een geëmotioneerde trainer”, gaat Boucaut verder. “Dat gebeurt in het heetst van de strijd en maakt nu eenmaal deel uit van het voetbal. Maar het is dus zeker niet zo dat ik slecht geslapen heb”, besluit de ref bij HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws