Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analisten halen uit naar Anderlecht: “Hoe diep kan je in iemands zak zitten?”

timmy-simons-club-brugge-leicester-city

Club Brugge kende zondagnamiddag 80 minuten lang geen problemen tegen RSC Anderlecht, maar in het slot van de wedstrijd werd het toch nog even bibberen voor Jan Breydel.

Knappe doelpunten van Hans Vanaken en Ruud Vormer zetten Blauw-Zwart al vroeg op rozen, maar een onnodige rode kaart van de ingevallen Wesley Moraes en een late goal van Łukasz Teodorczyk maakten het toch nog spannend.

Club was echter heer en meester en het stuurde de aartsrivaal dan ook verdiend met lege handen huiswaarts. De analisten waren bijgevolg niet mals voor de prestatie van René Weiler en zijn manschappen.

“Als Club Brugge door blessures geen goede ploeg kan opstellen… Hoe slecht is dit Anderlecht dan wel…?”, tweette Stef Wijnants na de eerste helft. “Hanni. Hoe diep kan je in iemands zak zitten. Simons overklast ‘m voorlopig”, vervolgt Aster Nzeyimana. En ook Geert De Vlieger is streng: “Deze topper blijkt meer dan een prestigeduel, het lijkt eerder op een mislukt examen voor Weiler.”

Stef Wijnants

Stef Wijnants over Club - Anderlecht

Aster Nzeyimana

Aster Nzeyimana over Club - Anderlecht

Geert De Vlieger

Geert De Vlieger over Club - Anderlecht

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws