Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos haalt uit naar Club-speler: “Simons had een lasso over zijn kop moeten gooien”

De Mos heeft speciale weddenschap over Club Brugge Ga ik veel etentjes mee winnen

“Dit was de beste wedstrijd van Club Brugge in de Champions League”, besefte Aad de Mos na de match tegen FC Porto. Maar in de tweede helft was er één zaak waar de analist zich mateloos aan ergerde.

“Porto heeft bij de rust goeie wissels doorgevoerd. Corona en Brahimi zorgden voor meer diepgang en gevaar. Club stond tactisch niet meer goed in de tweede helft en dat breekt hen dan zuur op bij het einde van de wedstrijd. Het is een beetje de wet van Murphy voor Blauw-Zwart in de Champions League.”

“Maar wat Limbombe in de tweede helft liep te doen, vind ik echt onbegrijpelijk”, hekelt De Mos. “Waarom stond hij zo hoog en verdedigde hij niet meer? Wilde hij zelf de 2-0 gaan maken? Wat was dat? Simons had een lasso over zijn kop moeten gooien om hem terug naar achter te trekken. In de eerste helft deed hij het zo goed, maar daarna liep het helemaal fout met die jongen.”

Jan Ceulemans sluit zich bij de mening van de Nederlander aan. “In de tweede helft ging Limbombe precies centraal in de spits lopen. Ik weet niet of dat de opdracht was, maar het was toch heel vreemd. En het is natuurlijk een jongen met beperkte verdedigende kwaliteiten”, besluit Caje bij Q2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws