Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wasilewski strooit nog wat extra zout in de wonde van Club-supporters

Wasilewski strooit nog wat extra zout in de wonde van Club-supporters

De eerste Champions League-avond in 11 jaar werd er één om heel snel te vergeten. Offensief was Club onmondig, defensief stapelde Blauw-Zwart de blunders op. Zo ging Leicester City al bij al eenvoudig met de drie punten aan de haal.

Met Marcin Wasilewski hebben The Foxes een oude bekende uit de Jupiler Pro League in hun rangen. De 36-jarige ex-speler van RSC Anderlecht kwam niet in actie, maar probeerde tijdens zijn opwarming toch wat aandacht te krijgen.

Zo treiterde de Pool de Club-aanhang door zijn voetbalsokken extra laag te trekken, waardoor zijn tattoo – het logo van Anderlecht – duidelijk zichtbaar was. Het Blauw-Zwarte legioen trakteerde de verdediger op een fluitconcert, Wasilewski pareerde door de tussenstand duidelijk te maken.

Neen, tussen supporters van Club Brugge en Wasilewski komt het nooit meer goed. Al is de Brugse aanhang niet de enige die geen fan is van Wasyl. Zo kreeg hij van Claudio Ranieri vorig seizoen slechts 300 speelminuten en kwam hij dit jaar nog géén seconde aan de bak.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws