Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vreven dropt zomeraanwinst meteen in de ploeg tegen Club Brugge

Vreven dropt zomeraanwinst meteen in de ploeg tegen Club Brugge

Na een weekje interlandvoetbal zijn Abdoulay Diaby, Bjorn Engels en Jens Teunckens opnieuw gearriveerd in Brugge. Vrijdag opent Blauw-Zwart immers de zesde speeldag in de Jupiler Pro League met een duel tegen Waasland-Beveren, dat tot dusver nog maar twee puntjes kon sprokkelen.

Voor Vreven en zijn manschappen wordt het dan ook hoog tijd dat ze punten beginnen te pakken. Hetzelfde verhaal bij Club, dat met 7 op 12 een erg matige seizoensstart kende en op de Freethiel alleen maar tevreden kan zijn met de volle buit.

Michel Preud’homme & co hoeven zich vrijdag alleszins niet aan Merveille Goblet of Laurent Henkinet te verwachten. Volgens HLN is het namelijk een uitgemaakte zaak dat László Köteles, die tot het einde van het seizoen van KRC Genk gehuurd wordt, meteen in doel zal verschijnen tegen de landskampioen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws