Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vreven: “Club is een gewond dier, maar heeft belangrijk voordeel” (al klopt dat niet helemaal)

Vreven: "Club Brugge is een gewond dier, maar heeft belangrijk voordeel (al klopt dat niet helemaal)"

Club Brugge opent vanavond de zesde speeldag in de Jupiler Pro League tegen Waasland-Beveren. Zowel Michel Preud’homme als Stijn Vreven gaan op zoek naar een driepunter. “Er is nog geen enkele tegenstander die ons overklast heeft”, klinkt het bij Vreven. Desondanks konden de Waaslanders nog maar 2 puntjes sprokkelen. 

“We moeten zo snel mogelijk punten pakken. Of dat nu tegen Eupen, Westerlo of Club Brugge is. Maar Club is een gewond dier met 1 op 6. Die gaan ons niet onderschatten. Die zullen de match zo snel mogelijk willen beslissen ook met het Champions League-duel van volgende week in het achterhoofd”, vertelt Vreven aan HLN.

Voorts ziet Vreven nog een belangrijk voordeel voor de landskampioen. “Zij moesten maar één international afstaan – Engels – wij vijf: Schrijvers, Goblet, Jans, Moren en Boljevic. Jans en Boljevic hebben slechts één keer kunnen trainen.” Deze stelling klopt echter niet, aangezien Club ook Diaby en Teunckens (die echter niet in de selectie zit) tijdelijk moest missen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws