Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen reageert op mijlpaal: “Goed dat ik daar vanaf ben”

Vossen reageert op mijlpaal: "Goed dat ik daar vanaf ben"

Club Brugge heeft zijn trip naar Le Canonnier tot een goed einde gebracht. Na drie opeenvolgende nederlagen op verplaatsing versloegen Michel Preud’homme en zijn manschappen Moeskroen met 0-3. Voor Jelle Vossen werd het een extra speciale wedstrijd.

“Het is natuurlijk mooi dat ik vandaag mijn 100ste doelpunt in de Jupiler Pro League maak, maar de zege is het belangrijkste. Ik ben zeker niet anders gaan spelen omdat ik nu op 99 doelpunten stond. Voor mij was dat geen doel op zich”, vertelt Vossen aan PlaySports.

Al na 5 minuten voetballen had de Limburgse spits zijn mijlpaal bereikt, maar scheidsrechter Erik Lambrecht keurde zijn doelpunt – onterecht – af. “Ik hoorde het ook tijdens de rust, maar daarna heb ik nog kansen gehad om de 100ste vroeger te maken. Maar het is dan uiteindelijk toch gelukt.”

“Ik ben blij dat ik daar nu vanaf ben, want anders gaat de buitenwereld daar echt op zitten wachten en er meer van maken dan nodig is. Wat mijn mening is over de rookbommen in het Brugse vak? Dat toont dat ze heel blij waren met onze voorsprong, maar dat is natuurlijk niet de beste manier om dat duidelijk te maken. Als speler is het dan zaak om de knop zo snel mogelijk om te draaien en de focus opnieuw te vinden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws