Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen bijt van zich af na kritiek: “Niet oké wat er nu gesuggereerd wordt”

Vossen bijt van zich af na kritiek: "Niet oké wat er nu gesuggereerd wordt"

Jelle Vossen heeft in een resem seizoenen Jupiler Pro League bewezen dat hij een neus voor goals heeft. Destijds bij KRC Genk, maar vorig seizoen ook bij Club Brugge. Desondanks krijgt hij de laatste weken heel wat kritiek over zich heen. Enerzijds omdat hij in de eerste 6 matchen nog droog staat, anderzijds omdat de Limburgse spits nog op zoek is naar zijn beste vorm. Maar is die kritiek wel terecht?

“Ik ben de eerste om mezelf te bekritiseren”, opent Vossen. “Neem nu die wedstrijd op Oostende. Daar heb ik heel slecht gespeeld en dan mag er…. nee, dan moét er kritiek komen. Ik ben ook de eerste om dat toe te geven, alleen vind ik het niet oké dat er nu gesuggereerd wordt dat ik het grote probleem van Club zou zijn. Terwijl ik me vorig seizoen vaak belangrijk heb kunnen maken. Ondanks al die invalbeurten toch 14 competitiedoelpunten.”

De doorsnee Jan Breydelganger is grote fan van Vossen, maar dat is niet overal het geval. “Ik besef wel dat ik iets oproep… Het is een beetje van ‘love me or hate me’. Er is niet echt een middenweg: of je bent voor me, of je bent tegen me. Ach, daar is ook niets mis mee. De cijfers spreken volgens mij absoluut in mijn voordeel, want na Perbet ben ik de efficiëntste spits in eerste klasse.”

“Ik vind niet dat dat zomaar vergeten moet worden”, gaat Vossen verder. “Al is dat natuurlijk ook iets wat ik zelf heb opgebouwd. Die lat ligt zo hoog, net omdat ik altijd heb gescoord. En dan valt het des te meer op als ik dat even niet doe. Voor mij maakt het niet zó veel uit wat de buitenwereld zegt of schrijft. Natuurlijk raakt dat je ergens wel… Het is altijd leuker als mensen positief over je zijn, maar bij mij is het: ‘Hoofd omhoog en doorgaan.'”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws