Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer steunt Preud’homme: “Deze groep heeft een trainer zoals hem nodig”

Vormer steunt Preud'homme Deze groep heeft een trainer zoals hem nodig

Ruud Vormer acteert met Club Brugge voor het eerst in zijn carrière op het hoogste niveau, maar had zich zijn debuut in de Champions League ongetwijfeld anders voorgesteld. De Nederlander was na de ruime nederlagen tegen Leicester City en FC Kopenhagen dan ook erg teleurgesteld.

De kritiek op Michel Preud’homme die er hier en daar is, vindt Vormer echter onbegrijpelijk. “We moeten blij zijn dat Preud’homme hier nog zit. Ik vind het ook allemaal nogal meevallen met dat trainerschap naar Engels model: alleen de dag na de wedstrijd is hij er niet. Verder is hij nog altijd elke dag op de club. Er is echt niet veel verschil met de voorbije seizoenen. Deze groep heeft een trainer als hij nodig: iemand die er bovenop zit.”

Velen wijzen nu ook naar het Brugse bestuur, omdat Club zich niet voldoende geroerd zou hebben tijdens de zomermercato. “We zijn toch versterkt? Tomás Pina is erbij gekomen, en Anthony Limbombe. Alleen moet het er nog uit komen. Dat zie ik ook wel gebeuren als iedereen weer het goede gevoel heeft.”

Tot slot blijft de 28-jarige middenvelder zoals altijd strijdvaardig. “We moeten er gewoon iedere wedstrijd voor knokken en dan komt het voetbal vanzelf terug. Daar blijf ik bij. Zondag moeten we er in eigen huis opnieuw staan voor onze fans, tegen AA Gent”, besluit Vormer in Humo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws