Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert verrassend op Bengaals vuurwerk in Moeskroen

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge leidt aan de rust tegen Moeskroen met 0-1. Michel Preud’homme en zijn manschappen begonnen goed aan de wedstrijd, maar zagen een snelle goal van Jelle Vossen onterecht afgekeurd worden. Na 20 minuten schoot José Izquierdo Blauw-Zwart dan toch verdiend op voorsprong, waarna een feestje met Bengaals vuurwerk ontstond in het bezoekersvak.

De Brugse fans zorgden zo voor een geweldige rookpluim, waardoor scheidsrechter Erik Lambrechts genoodzaakt werd om de wedstrijd tot twee keer toe stil te leggen.

“Beste fans, moedig Club op een positieve manier aan, dit is contraproductief!”, klonk het via het officiële Twitter-kanaal van Club Brugge. Ruud Vormer tilde er dan weer niet zo zwaar aan.

“Dat was een serieus rookbommetje”, vertelt Vormer tijdens de rust aan PlaySports. “Maar dat hoort er allemaal bij. Het was wel even naar adem happen voor Timmy en mij. Dat was niet best. Maar nogmaals, dat hoort erbij. Of we de grip op de wedstrijd verloren na die rookpluim? Misschien wel ja. We moeten nog opletten, want Moeskroen kan ook aardig ballen”, besluit de Nederlandse middenvelder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws