Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert furieus na teleurstelling tegen Leicester: “Tiende op de ranglijst man?!”

Vormer reageert furieus na teleurstelling tegen Leicester: "Dit kan niet!"

Ruud Vormer had zich zijn debuut in het kampioenenbal ongetwijfeld anders voorgesteld. De middenvelder van Club Brugge ging samen met zijn ploegmaats met 0-3 onderuit tegen Leicester City en was daar absoluut niet blij mee.

“Dit was mijn eerste wedstrijd in de Champions League en dan ga je met 0-3 de boot in”, vertelt Vormer, wiens kwade gezicht boekdelen spreekt. “Dit kan écht niet! We kregen wel de eerste kans en natuurlijk moet die erin, maar hoe we dan die tegendoelpunten slikken… Dat wordt op zo’n niveau meteen afgestraft. Hoe die blunders tot stond konden komen? Weet ik echt niet.”

“We verwachten veel meer van elkaar”, gaat Vormer verder. “We hebben het na de match tegen Waasland-Beveren ook al tegen elkaar gezegd. We staan tiende op de ranglijst man! En nu krijgen we ook nog eens 0-3 op ons broek. We moéten gaan opstaan, want als Club Brugge zijnde kan dit niet. En wie weet kunnen we dan nog gaan verrassen”, besluit de Nederlander tegenover Q2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws