Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Ach, dat kan ik de fans wel vergeven”

Vormer: "Ach, dat kan ik de fans wel vergeven"

Club Brugge won afgelopen dinsdag met 3-1 van Lommel United en mag zich daardoor opmaken voor een duel tegen Eupen in de achtste finales van de Beker van België. Ruud Vormer barst van ambitie en ziet een nieuw tripje richting de Heizel wel zitten…

“Een derde bekerfinale op rij leeft écht wel in de groep, het is een prijs die we kunnen pakken en daar willen we vol voor gaan”, opent Vormer. Toen Lommel-aanvaller Jason Adesanya het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam, zag het er nochtans niet goed uit voor de bekerrecordhouder.

“Ik dacht: ‘hier gaan we weer.’ Het begin was echt moeilijk, maar nadien hebben we de match goed naar ons toegetrokken. We zijn gekwalificeerd voor de volgende ronde. Dat is het belangrijkste.” De snelle opeenvolging van wedstrijden vindt de Nederlander allesbehalve een probleem. “Dat vind ik wel lekker. Uiteindelijk doe je het voor de wedstrijden. Als we veel matchen spelen, zijn de trainingen wat rustiger en dat is plezant.”

Tot slot schonken bepaalde media veel aandacht aan het feit dat ‘slechts’ 3.400 fans present tekenden in Jan Breydel. Vormer heeft echter begrip voor de situatie. “Ach, dat kan ik hen wel vergeven. Het is niet de leukste wedstrijd en dan valt hij nog eens midden in de week”, besluit de middenvelder tegenover HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws