Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voor Jelle Vossen wordt match tegen Moeskroen extra speciaal

Voor Jelle Vossen wordt match tegen Moeskroen extra speciaal

Jelle Vossen kon in de eerste zes competitiematchen van dit seizoen niet scoren voor Club Brugge, maar tegen Eupen trof de Limburger twee keer raak vanop de stip. “Die twee goals zijn mooi meegenomen, maar ik probeer gewoon mijn ding te doen en zo belangrijk te zijn voor Club”, reageerde de spits die door kapitein Timmy Simons werd aangeduid om de strafschoppen voor zijn rekening te nemen.

Komende vrijdag wacht Michel Preud’homme en zijn manschappen een verplaatsing naar Le Canonnier. Na zijn goeie wedstrijd tegen Eupen is de kans groot dat de Brugse coach ook tegen Moeskroen het vertrouwen behoudt in Vossen. En dan kan het wel eens een héél speciale match worden voor de 27-jarige aanvaller.

Als Vossen – de meest productieve nog actieve speler in de Belgische competitie – nog één keer scoort, zit hij aan honderd stuks in de Jupiler Pro League. Dat meldt Het Nieuwsblad. Hij vond 77 keer de weg naar doel voor KRC Genk, 6 keer voor Cercle Brugge en 16 keer voor Club Brugge. Mbaye Leye (Zulte Waregem) neemt de tweede plaats in met 94 goals, Jérémy Perbet (AA Gent) vervolledigt het podium met 84 doelpunten.

De vierde en vijfde plaats worden ingepalmd door ex-spelers van Club Brugge: Tom De Sutter (80) en Joseph Akpala (76). De Sutter scoorde 23 keer in zijn tijd bij Blauw-Zwart, Akpala 44 keer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws