Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Club-fans zetten Le Canonnier in vuur en vlam

(VIDEO'S) - Club-fans zetten Le Canonnier in vuur en vlam

Na drie opeenvolgende nederlagen op verplaatsing tegen KV Oostende (1-0), KV Kortrijk (2-1) en Waasland-Beveren (1-0) slaagden Michel Preud’homme en zijn manschappen erin om in Moeskroen wél met de drie punten aan de haal te gaan. Tot groot jolijt van de Brugse fans.

Al na enkele minuten kwam Club op voorsprong op Le Canonnier, maar scheidsrechter Erik Lambrechts keurde het doelpunt van Jelle Vossen onterecht af. Toen José Izquierdo even later Blauw-Zwart dan toch op voorsprong trapte, zorgde dat voor een vurige vreugde-uitbarsting in het bezoekersvak.

Heel wat Club-fans keuren het Bengaals vuur af, anderen zien er dan weer geen graten in. Over de vocale steun was wél iedereen het eens. Die was namelijk 90 minuten lang fantastisch. Onderstaand de beelden.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws