(VIDEO) – Match tegen Moeskroen stilgelegd door Bengaals vuurwerk, Club reageert

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) - Moeskroen - Club Brugge stilgelegd door Bengaals vuurwerk

Vrijdagavond gaat Club Brugge op Le Canonnier op zoek naar een nieuwe driepunter op verplaatsing. De laatste drie uitwedstrijden – tegen KV Oostende, KV Kortrijk en Waasland-Beveren – ging Blauw-Zwart immers onderuit.

Club begon goed aan zijn wedstrijd tegen Moeskroen en kwam al na enkele minuten voetballen op voorsprong. Jelle Vossen zag zijn doelpunt echter afgekeurd worden door scheidsrechter Erik Lambrechts. Onterecht, zo bleek in de herhaling.

Na een twintigtal minuten werd de wedstrijd tussen Moeskroen en Club stilgelegd door Bengaals vuurwerk vanuit het bezoekersvak, die de 0-1 vierden van José Izquierdo.

Vreemd genoeg trok de rook maar niet weg, waardoor de match tot twee keer toe gestaakt moest worden. Onderstaand de beelden. Club vraagt intussen aan zijn fans om de ploeg op een positieve manier aan te moedigen. Vormer vond tijdens de rust dat het er allemaal bij hoort.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws