Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Leicester-fans maken sfeer in Brugge

(VIDEO) - Leicester-fans maken sfeer in Brugge!

Woensdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City. De fans van The Foxes zijn intussen al in in groten getale gearriveerd in Brugge en hebben het helemaal naar hun zin op de Eiermarkt.

Een stralende zon en gerstenat dat rijkelijk vloeit… Voor Leicester zijn het de ideale ingrediënten in aanloop naar hun eerste duel op het kampioenenbal ooit.

Met songs als “Leicester, Leicester, Leicester, Leicesteeeeer” en “We know what we are, we know what we are, Champions of England, we know what we aaaaaaare” warmen de Leicester-fans hun stem alvast op voor vanavond. Aan ons om hen straks te overtreffen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws