Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Hartverwarmend! Kujovic bezoekt Cercle-doelman die herstelt van leukemie

Hartverwarmend! Kujovic bezoekt Cercle-doelman die herstelt van leukemie

De voetbalwereld is een harde wereld, maar kan ook o zo mooi zijn. Zo bracht Vladan Kujovic, de gewezen doelman van Club Brugge, een bezoek aan Cercle Brugge-keeper Miguel Van Damme, die herstelt van leukemie. 

Geen man die beter geplaatst is als Kujovic om te weten hoe Van Damme zich momenteel voelt. De Serviër zat twee jaar geleden namelijk in hetzelfde schuitje, toen er bij hem een kwaadaardige niertumor werd vastgesteld. Onderstaand de pakkende reportage over een mooi gebaar dat clubgrenzen overschrijdt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws