Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Clement komt met héérlijke anekdote over Zidane: “Met twee benen volledig meegepakt”

(VIDEO) - Clement komt met héérlijke anekdote over Zidane Met twee benen volledig meegepakt

Toen Philippe Clement gevraagd werd naar de beste speler waar hij zelf ooit tegen speelde, had niemand verwacht wat voor een geweldige anekdote tevoorschijn zou komen. Onze assistent-coach was destijds bij de nationale ploeg vastberaden om ene Zinédine Zidane niet te laten passeren. En daarvoor haalde hij alle middelen boven.

“Zidane was op dat moment de beste speler van de wereld. Je begint dan aan zo’n wedstrijd met respect, maar anderzijds ook met de gedachte van: ‘ik ken zijn bewegingen en ik ga hem niet laten passeren’. Dus als hij met zijn overstapjes begint, mag alles gebeuren, maar hij gaat niet voorbij mij gaan.”

Na een minuut of 7 voetballen haalde Zizou zijn trukendoos een eerste keer boven. “Hij wilde mij uitschakelen, maar op dat moment heb ik hem gewoon met twee benen volledig meegepakt. Ik dacht dat hij kwaad zou worden, maar hij bleef opvallend rustig.” En toen kwam Claude Makélélé… Onderstaand het vervolg van het sappige verhaal, een sublieme creatie van onze FCB Support-vrienden.

Clement over zijn aanvaring met Zidane & Makélélé

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws