Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Butelle zorgt met fantastisch gebaar voor kippenvelmoment

(VIDEO) - Butelle zorgt met fantastisch gebaar voor kippenvelmoment

Ludovic Butelle heeft enkele moeilijke weken als doelman van Club Brugge achter de rug, maar vertoonde in de overwinningen tegen Eupen (3-2) en Lommel United (3-1) dat hij er alles aan doet om zijn beste vorm terug te vinden. En de kritiek belet de 33-jarige Fransman duidelijk niet om zijn gouden hart nog eens boven te halen.

Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Lommel United zorgde Butelle voor een echt kippenvelmoment. Hij schonk zijn keepershandschoenen na de match aan een jonge fan, die duidelijk aangedaan was door het mooie gebaar van de Brugse goalie. RESPECT!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws