Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Bekijk de drie Brugse treffers tegen Lommel United

(VIDEO) - Bekijk de drie Brugse treffers tegen Lommel United

Dinsdagavond bleek Club Brugge in de zestiende finales van de Croky Cup een maatje te groot voor Lommel United. De landskampioen won zonder glans, maar wel verdiend tegen de manschappen van Karel Fraeye. 

Nadat Lommel-aanvaller Jason Adesanya de bezoekers op voorsprong trapte, waren het Ruud Vormer en Felipe Gedoz die nog voor het rustsignaal weerklonk orde op zaken stelden. In een overbodige tweede helft tekende Anthony Limbombe uiteindelijk voor de 3-1-eindstand.

Aangezien de wedstrijd niet live op televisie gevolgd kon worden, kreeg BlauwZwartFans meermaals de vraag voor een samenvatting. Deze hebben we intussen gevonden, met dank aan FCB Tube. In de achtste finales wacht Club een verplaatsing naar Eupen.

Club Brugge – Lommel United: 3-1

Een opvallend beeld ná de wedstrijd

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws