Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen verklaart waarom hij Bolingoli destijds met de grond gelijk maakte: ‘Allez Gert’

Verheyen verklaart waarom hij Bolingoli destijds met de grond gelijk maakte

Gert Verheyen speelde van 1988 tot 1992 voor RSC Anderlecht, maar groeide daarna uit tot een écht icoon bij Club Brugge, met maar liefst 154 goals in 415 wedstrijden. En het supportershart van de gewezen aanvaller klopt nog altijd voor Blauw-Zwart.

“Club Brugge of Anderlecht? Club Brugge uiteraard”, vertelt Verheyen vastberaden. “Ik heb niet alleen veel langer bij Club gespeeld, het is ook gewoon meer ‘mijn’ Club. Ik probeer als analist altijd een eerlijke analyse te maken, maar ik merk dat ik soms toch net iets kritischer ben voor Club”, vertelt de ex-Bruggeling op de website van 125 jaar Club Brugge.

“Toen ik na de 5-0-nederlaag in Napels mijn mening gaf over Bolingoli, dacht ik achteraf: ‘Allez Gert, moest dat nu echt?’ (Verheyen zei toen: ‘Bolingoli kreeg een nieuw contract en doet zijn best, maar iemand moet mij toch eens uitleggen wat zijn specifieke kwaliteiten zijn. Hij kan goed lopen, maar aan de bal kan ik geen enkel sterk punt opnoemen’). Maar dan besef je dat je voor een deel ook spreekt uit boosheid en frustratie voor een club die je graag ziet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws