Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen reageert op uithaal Wilmots: “Marc moet het lef hebben om mijn naam te noemen”

Verheyen reageert op uithaal Wilmots: "Marc moet het lef hebben om mijn naam te noemen"

Sinds de uitschakeling op het EK in Frankrijk hield Marc Wilmots de lippen stijf op elkaar, maar in het VTM-programma Alloo bij vertelde de ex-bondscoach honderduit over zijn ergernissen bij de Belgische voetbalbond. Zo vindt Wilmots het “puur amauterisme” als een trainer ook als analist of commentator werkt. Gert Verheyen, trainer van de nationale U19 en ook geregeld te zien als analist, reageert.

“Zonder dat Marc mijn naam heeft laten vallen, voel ik me wel aangesproken door zijn uitspraken”, opent de gewezen aanvaller van Club Brugge. “Maar als Marc het met die uitspraken over mij heeft, dan moet hij ook het lef hebben om mijn naam te noemen, vind ik. Als hij, toen hij bondscoach was, echt een probleem had met mijn analysewerk, dan heeft hij drie jaar de tijd gehad om mij dat te zeggen. En dat is nooit gebeurd.”

“Wat voor mij het belangrijkste is, is dat mijn rechtstreeks bazen geen probleem hebben met het feit dat ik ook als analist werk. Dat is doorgenomen toen ik destijds mijn contract ondertekende. Dat analysewerk je verrijkt als trainer? Dat is zeker en vast waar”, besluit Verheyen tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws