Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe keert zijn kar: “Toch blij dat we Barcelona niet geloot hebben”

Verhaeghe keert zijn kar: "Toch blij dat we Barcelona niet geloot hebben"

Na elf jaar wachten is het vanavond eindelijk zover: de Champions League-groepsfase! Club Brugge krijgt met Leicester City de Engelse landskampioen over de vloer. Bart Verhaeghe schept enkele uren voor de match zijn verwachtingen.

Onze voorzitter hoopte aanvankelijk dat Club in een groep met zijn favoriete ploeg – FC Barcelona – terecht zou komen. Na gisterenavond heeft hij zijn mening echter bijgesteld. De Blaugrana wonnen immers met maar liefst 7-0 van Celtic. “Ik heb die wedstrijd gezien en dan ben ik toch blij dat we hen effectief niet geloot hebben”, lacht Verhaeghe.

“Straks tegen Leicester gaan we uit van eigen sterkte. Ik wil dat de spelers er alles aan doen om een goed resultaat te halen. Met 200% overgave, zodat iedereen boven zichzelf kan uitstijgen. Zijn het drie punten, dan zou dat fantastisch zijn. Is het één punt, zou ik ook al heel blij. En als ze eervol verliezen, dan leg ik me daar bij neer”, besluit de Brugse voorzitter tegenover VTM Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws