Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe heeft razend ambitieuze doelstellingen met Club Brugge

Verhaeghe heeft razend ambitieuze Europese doelstellingen met Club Brugge

Bart Verhaeghe wordt in heel zijn leven gekenmerkt door één woord: passie. Alles wat de voorzitter van Club Brugge doet, doet hij graag. Als dat niet het geval is, stopt hij ermee. Een luxepositie die hij door de jaren heen zelf heeft afgedwongen. Dat Blauw-Zwart vandaag de dag weer volop passie uitstraalt, maakt van hem een gelukkig man.

“Je vindt die passie vandaag terug bij alle medewerkers”, opent Verhaeghe in De Zondag. “Elkeen is een even belangrijke schakel in het geheel. Als de kuisploeg goed werk levert, en de kleedkamer heerlijk ruikt, zullen ook de spelers meer goesting hebben. Club is ook professioneler geworden. Het aantal medewerkers is gestegen van 65 naar 110, het zakencijfer van 35 naar bijna 60 miljoen. De spelers worden tot in de puntjes opgevolgd, tot eten en slapen toe.”

Dat Club komende woensdag eindelijk nog eens in de Champions League mag aantreden, maakt Verhaeghe fier. Het succes van Blauw-Zwart moet volgens onze voorzitter immers verder reiken dan de Belgische competitie. “Club moet Europese subtop zijn, en af en toe ver geraken in de Europa League, een halve finale moet eens kunnen, wie weet zelfs een finale.”

“Maar elk jaar Champions League kan je niet verwachten. Daarvoor is de concurrentie in België te groot geworden. En maar goed ook. Ons niveau is de laatste jaren enorm gestegen. Vergelijk dat met Nederland. Ik denk niet dat er nog één Belgische ploeg bang moet zijn van Ajax of PSV.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws