Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Helemaal niet tevreden mee”

Vanaken: "Helemaal niet tevreden mee"

Club Brugge is er ook tegen Waasland-Beveren niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Integendeel zelfs, Michel Preud’homme en zijn manschappen verloren met 1-0 na een goal van Siebe Schrijvers. 

“Ik denk dat we tot aan de zestien op zich niet slecht voetbalden, maar dat we daar de verkeerde beslissingen maakten”, vertelt Vanaken aan PlaySports. “We zijn bovendien ook niet scherp genoeg in de zestien. En dan slikken we ook te makkelijk doelpunten. Daar wringt het schoentje. Ik vond ons vandaag wel de betere ploeg, dus dan is het zuur om zo’n match te verliezen.”

“We moeten dit allemaal samen gaan bekijken, zeker naar woensdag toe”, gaat de middenvelder verder. “Want dan staat er een hele belangrijke op het programma. Het moet beter! We zijn helemaal niet tevreden met deze start van 7/18. Maar het is nu zo en de koppen moeten omhoog”, besluit Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws