Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Elst haalt uit naar Club-fans met Bengaals vuurwerk

Van der Elst haalt uit naar Club-fans met Bengaals vuurwerk

Vrijdagavond was er heel wat te doen rond het Bengaals vuurwerk dat tijdens Moeskroen – Club Brugge opdook. Dat zorgde er immers voor dat Le Canonnier een serieuze rookpluim te verwerken kreeg. Scheidsrechter Erik Lambrechts greep in en legde de wedstrijd tot twee keer toe stil. 

Club Brugge distantieert zich via zijn officiële kanalen van de rookbommen en benadrukt dat de steun van de Brugse aanhang op die manier contraproductief werkt. In een officieel statement klinkt het als volgt.

“Club Brugge, de Supportersfederatie én Blue Army veroordelen samen het gebruik van rookbommen tijdens de wedstrijd Moeskroen – Club. Door deze actie van enkelingen diende de wedstrijd even stilgelegd te worden.”

“Dergelijke acties werken contraproductief. Op zo’n manier ‘supporteren’ kan absoluut niet de bedoeling zijn. Club wenst zich uitdrukkelijk te distantiëren hiervan en zich te excuseren tegenover de supporters van Moeskroen, de neutrale voetbalsupporters én de supporter van Club die wel op een positieve manier hun ploeg steunen.”

En ook op Twitter werd het Bengaals vuurwerk – door de meesten althans – veroordeeld. Onder meer clubicoon Franky Van der Elst was niet te spreken over de actie van een groepje Club-supporters.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws