Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers opgenomen in Topelftal van de Week

Twee Club-spelers opgenomen in Topelftal van de Week

Club Brugge won afgelopen vrijdag overtuigend met 0-3 van Moeskroen. Twee spelers van Blauw-Zwart zagen hun sterke wedstrijd op Le Canonnier bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week. 

Het Laatste Nieuws is van mening dat José Izquierdo – die twee keer de weg naar doel vond – en Stefano Denswil afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League. Zij krijgen in de Ploeg van de Week het gezelschap van Thomas Kaminski (KV Kortrijk), Romain Métanire (KV Kortrijk), Filip Daems (Westerlo), Jordan Mustoe (Westerlo), Michaël Heylen (Westerlo), Lukas Lerager (Zulte Waregem), Rob Schoofs (AA Gent), Benito Raman (Standard) en Idriss Saadi (KV Kortrijk).

Spelers die teleurstelden op de achtste speeldag kwamen in het Flopelftal van de Week terecht. Daar vanzelfsprekend geen Brugse namen, maar wel Vagner da Silva (Moeskroen), Fahad Al-Abdulrahman (Eupen), Marvin Baudry (Zulte Waregem), Sébastien Dewaest (KRC Genk), Timothy Castagne (KRC Genk), Trezeguet (Moeskroen), Luis Garcia (Eupen), Sébastien Siani (KV Oostende), Roman Ferber (Moeskroen), Hamdi Harbaoui (Anderlecht) en Nikos Karelis (KRC Genk).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws