Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee Club-spelers in Topelftal van de Week, één in Flopelftal

Twee Club-spelers in Topelftal van de Week, één in Flopelftal

Club Brugge deed afgelopen weekend wat het moest doen en pakte de drie punten tegen Eupen. Twee spelers van Blauw-Zwart zagen hun sterke wedstrijd bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week. Een andere werd naar het Flopelftal verwezen.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Stefano Denswil en Ruud Vormer afgelopen weekend deel uitmaakten van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League. Zij krijgen in de Ploeg van de Week het gezelschap van Davy Roef (Anderlecht), Stefan Simić (Moeskroen), Jakub Brabec (KRC Genk), Edin Cocalić (KV Mechelen), Tino-Sven Sušić (KRC Genk), Damien Marcq (Charleroi), Mbaye Leye (Zulte Waregem), Hamdi Harbaoui (Anderlecht) en Yohan Boli (Sint-Truiden).

José Izquierdo – die tegen Eupen eerder ongelukkig was in zijn acties – werd dan weer opgenomen in de FLOP 11. Voorts konden ook László Köteles (Waasland-Beveren), Aleksandar Bjelica (KV Mechelen), Rudy Camacho (Waasland-Beveren), Nemanja Miletic (Westerlo), Djené Dakonam (Sint-Truiden), Khaleem Hyland (Westerlo), Robin Henkens (Westerlo), Ahmed El Messaoudi (KV Mechelen), Floriano Vanzo (Waasland-Beveren) en Jakson Coelho (Lokeren) HLN allesbehalve bekoren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws