Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Treedt Club binnenkort in een nieuwe competitie aan?

Reviewcommissie heeft slecht nieuws voor Club Brugge

Het zou zomaar kunnen dat we Club Brugge binnenkort aan het werk zien in een nieuwe competitie. De grote voetballanden verstevigden immers hun greep op de Champions League, waardoor het weer moeilijker zal worden voor de clubs uit kleinere landen om op het kampioenenbal te raken.

In Nederland broeden ze daarom weer op het idee van een BeNeLiga of een andere grensoverschrijdende competitie. “Ik denk dat grensoverschrijdende competities dichterbij zijn. Niet als vervanging van de nationale competities, maar als aanvulling. Heel belangrijk is wat er te winnen valt. Niet alleen een beker, maar ook een ticket voor de Champions League of Europa League”, legt Jacco Swart, directeur van de Eredivisie CV, uit.

In oktober is er alvast een gesprek gepland tussen de Pro League en de Eredivisie. “Ik weet niet of de Nederlanders tot die meeting wachten om hun voorstellen over te maken. Wij zijn alleszins bereid om te luisteren wanneer ze de gesprekken willen opstarten”, aldus directeur-generaal Ludwig Sneyers van de Pro League in Het Belang van Limburg. Mogelijk speelt Club dus binnenkort tegen onder meer Ajax, PSV en Feyenoord…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws