Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfertip voor Club: “Al opgevallen dat hij inmiddels weer op de bank verzeild geraakt is?”

Transfertip voor Club: "Al opgevallen dat hij inmiddels weer op de bank verzeild geraakt is?"

Club Brugge is erg teleurstellend aan het nieuwe seizoen begonnen. Met 7/18 presteert de landskampioen ver onder de verwachtingen en ook in de Champions League tegen Leicester City ging het helemaal mis. Voorlopig slaagt geen enkele speler erin om het niveau van tijdens de Play-Offs van vorig seizoen te halen.

Eén van de veelbesproken tegenvallers is Ludovic Butelle. Vorig seizoen was de 33-jarige Fransman een belangrijke schakel bij het binnenhalen van de landstitel, maar in de huidige voetbaljaargang stapelt het sluitstuk de fouten op.

Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, schuift een oplossing voor Blauw-Zwart naar voren. “Butelle heeft eigenlijk geen enkel argument meer om titularis te zijn, maar invallersdoelman Sébastien Bruzzese is niet beter. Zou het Club Brugge inmiddels opgevallen zijn dat Mathew Ryan alweer op de bank is verzeild in Valencia?”

Ryan stond de eerste twee competitiewedstrijden in de basis bij Valencia, maar kon niet helemaal overtuigen. De eerste wedstrijd werd met 2-4 verloren tegen Las Palmas, de tweede met 1-0 van Eibar. Vorige week zondag koos trainer Pako Ayestarán opnieuw voor Diego Alves als zijn eerste doelman, maar ook dat mocht niet baten. Valencia ging opnieuw onderuit, deze keer met 2-3 tegen Real Betis. Los Che staan na drie speeldagen dan ook laatste in de Primera División.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws