Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Trabzonspor is vastberaden om Brugse flankspeler in januari weg te plukken’

'Trabzonspor is vastberaden om Brugse flankspeler in januari weg te plukken'

Club Brugge is er tijdens de voorbije zomermercato in geslaagd om zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden. Enkel Thomas Meunier zocht andere oorden op en trok naar Paris Saint-Germain, dat de afkoopsom betaalde die in het contract van de rechtsachter opgenomen werd. Nochtans was er heel wat interesse in de kampioenenploeg van Blauw-Zwart.

Zo werd Felipe Gedoz nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek naar Atlético Mineiro. Club zat aan de onderhandelingstafel met de Brazilianen, maar kwam uiteindelijk niet tot een akkoord. De middenmoter bleek niet over voldoende financiële slagkracht te beschikken om Gedoz naar zijn thuisland te halen, terwijl Club geen interesse had in een ruil met andere spelers.

Volgens Fotospor is het echter Trabzonspor dat tijdens de wintermercato met de flankaanvaller aan de haal zal gaan. De Turkse subtopper mocht deze zomer geen spelers aantrekken om aan de regels van de Financial Fair Play te voldoen, maar heeft naar verluidt wel al twee spelers die het in januari naar Turkije wil halen: Felipe Gedoz en Joshua Brenet, rechtsachter van PSV Eindhoven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws