Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tomás Pina blikt met gemengde gevoelens terug op zijn debuut

Tomás Pina blikt met gemengde gevoelens terug op zijn debuut

Michel Preud’homme dropte zomeraanwinst Tomás Pina woensdagavond voor het eerst in de basis tegen Leicester City. De van Villarreal overgekomen middenvelder maakte meteen de 90 minuten vol. Achteraf stapte de 28-jarige Spanjaard met een dubbel gevoel van het veld.

“Het deed voor mij persoonlijk deugd om 90 minuten te kunnen spelen na zo lang geblesseerd te zijn. Ik moet nog beter worden, maar dat kan alleen door wedstrijden te spelen. Voor mij is het seizoen eindelijk begonnen”, vertelt een opgeluchte Pina op de officiële website.

Vanzelfsprekend was de ervaren middenvelder niet tevreden met het resultaat tegen The Foxes. “Ons collectief debuut in de Champions League is allesbehalve goed. Nu moeten we als groep lessen trekken om in de toekomst niet zo makkelijk tegendoelpunten te slikken. Je merkt aan alles dat ons team nog niet het maximumrendement haalt en de kwaliteiten ten volle benut die er intrinsiek zijn.”

“We moeten hieruit leren en de knop omdraaien. Dit start door achteraan solide te zijn: je kan pas aan een overwinning denken als je geen tegengoal incasseert en dit gebeurt momenteel te makkelijk. We hadden vandaag allemaal het idee en de illusie om op eigen veld te starten met een goed resultaat, maar dat is nu niet het geval. Nu is het de knop omdraaien: er resten ons nog vijf matchen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws