Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tielemans schuift Club naar voren als titelfavoriet: “Daar zijn ze deze zomer in geslaagd”

Tielemans schuift Club Brugge naar voren als titelfavoriet Daar zijn ze in geslaagd

RSC Anderlecht is het aan zijn status verplicht om na twee teleurstellende jaren voluit voor de titel te gaan. René Weiler heeft echter nog heel wat werk voor de boeg, aangezien Paars-Wit tijdens de voorbije zomermercato maar liefst 18 spelers zag vertrekken en er heel wat nieuwe jongens ingepast moeten worden. Volgens Youri Tielemans is Club Brugge dan ook opnieuw dé favoriet voor de titel.

“Het volstaat om te kijken naar de wedstrijd op het einde van de Play-Offs, die we met 4-0 verloren in Brugge”, vertelt de jonge Anderlecht-middenvelder aan Sport/Voetbalmagazine. “Zij waren 2000 procent gemotiveerd, ze wilden zo graag kampioen worden.”

“Ze hadden een goede groep en ze zijn er deze zomer in geslaagd om die te behouden.” Club zag immers enkel Thomas Meunier (PSG) andere oorden opzoeken en lijkt op het eerste gezicht een goeie vervanger in huis gehaald te hebben met Ricardo van Rhijn. “We weten dus dat het heel moeilijk zal worden voor ons dit seizoen”, besluit Tielemans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws