Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Staelens wikt en weegt de kansen van Club Brugge tegen Gent

Staelens laat zijn licht schijnen op eigenwijze Hazard Gebeurde destijds ook bij Club Brugge

Veel tijd om te treuren na de 4-0 in Kopenhagen heeft Club Brugge niet, want zondag staat alweer een levensbelangrijke partij op het programma. Dan zakt AA Gent af naar Jan Breydel. Lorenzo Staelens velt zijn oordeel over de kansen van Club tegen de Buffalo’s.

“Je zit met twee ploegen voor wie de aanloop naar de match heel anders is. AA Gent zit met revanchegevoelens voor vorig seizoen, toen ze zowel in de competitie als in de Play-Offs verloren in Jan Breydel. Het voetbal is bij Gent iets beter en ze hebben iets meer vertrouwen”, oordeelt de ex-speler, op dit moment assistent-trainer bij Moeskroen, in Het Laatste Nieuws.

“Voor Club ligt dat duel anders. Zij moeten nog bekomen van de mentale opdoffer in Europa en zitten toch met twijfels. Zo’n match tegen Gent kan een bevrijding zijn, maar als het in de eerste helft al misgaat, dan wordt het nog zwaarder”, besluit Staelens.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws