Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spectaculaire panna van Bolingoli gaat de wereld rond

Spectaculaire panna van Bolingoli gaat de wereld rond

Een panna is voor elke voetballer een pijnlijk moment, maar volgens ons heeft ex-Aalborg-middenvelder Bruhn Christensen nog altijd nachtmerries van onderstaand exemplaar van Boli Bolingoli.

We spoelen even terug naar donderdag 19 februari 2015, toen Club Brugge met 1-3 ging winnen bij Aalborg. Het bleek achteraf gezien een voorbode voor een uitstekende Europa League-campagne waarbij Blauw-Zwart in de kwartfinale strandde tegen een stug Dnipro Dnipropetrovsk.

Bijkomend hoogstandje in die wedstrijd: de panna van Bolingoli. Die ging een dik jaar geleden al viraal, maar is intussen opnieuw opgepikt door heel wat bekende internationale Twitter-accounts. En ook deze keer wordt hij gretig gedeeld op allerhande sociale media. Kijk en geniet!

Bolingoli poort Bruhn op gruwelijke wijze

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws