Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sonck heeft transferadvies voor Club Brugge: “Zo’n type missen ze”

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

Club Brugge slaagde er tijdens de zomermercato enerzijds in om zijn kampioenenploeg samen te houden, maar versterkte zich anderzijds enkel met Tomás Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Te weinig, zo oordeelt Wesley Sonck.

Volgens de gewezen spits van Blauw-Zwart heeft de landskampioen nood aan een stevige creativiteitsinjectie. “Izquierdo is voorin de enige speler met een actie, dat zeg ik al ­langer. Wat Kums betreft: het is de ­patron die Club mist, ja”, vertelt Sonck aan Het Nieuwsblad.

Michel Preud’homme en de zijnen hebben een teleurstellende seizoensstart achter de rug en kregen twee keer een serieuze tik in de Champions League. Sonck is dan ook van mening dat Club zich straks moet roeren op de wintertransfermarkt.

“We moeten in elk geval vaststellen dat Club overal wat ­tekort komt. Dat zijn de feiten. Club heeft vorig ­seizoen lang op de toppen van de tenen gespeeld. Nu zit het daar ver onder.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws