Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons: “Niet beloond voor scherpte op training”

Simons: "Niet beloond voor scherpte op training"

Club Brugge is op de Freethiel opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. Na een 1-0-nederlaag tegen Waasland-Beveren heeft de landskampioen met 7 op 18 een erg slechte start genomen.

“De scherpte was in de eerste helft zeker wel aanwezig. Alle tweede ballen waren voor ons, maar zonder daarbij uitgespeelde kansen te creëren”, opent Simons zijn analyse tegenover PlaySports. “In de tweede helft was dat minder”, gaat het Blauw-Zwarte ouderdomsdeken verder. Zo kon Club enkel via een kopbal van Vossen echt gevaarlijk zijn in de tweede periode.

In het slot dropte Preud’homme Engels in de spits, maar dat plan mocht niet baten. “We hebben op het einde van de match nog geprobeerd om met meer crossballen te spelen en Bjorn te zoeken, maar dat is er vandaag nooit helemaal uitgekomen.”

Simons wijdt deze nederlaag zeker niet aan een mentaliteitsprobleem. “Ik heb de jongens deze week op het scherpst van de snee zien trainen. Het is dan jammer als je tijdens de match daar niet voor beloond wordt. Of de Champions League-match van woensdag hier voor iets tussen zit? Nee, want de focus lag écht wel op deze match, aangezien onze competitiestart al niet goed was…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws