Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Serieuze opsteker voor MPH met het oog op Champions League-wedstrijd tegen Leicester City

Serieuze opsteker voor MPH met het oog op Champions League-wedstrijd tegen Leicester City

Club Brugge wilde in het slot van de zomermercato nog uitpakken met de komst van Mehdi Carcela, maar die trok in extremis naar het Spaanse Granada. Uiteindelijk besloot Blauw-Zwart om zich bij die beslissing neer te leggen en niet overhaast te handelen voor een alternatief voor de speler van Benfica. Met een resem flankaanvallers in de lappenmand moest Michel Preud’homme de voorbije weken dan ook creatief zijn, maar er is intussen goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg.

Zowel José Izquierdo, Lior Refaelov, Boli Bolingoli als Felipe Gedoz kampten onlangs met een blessure. Intussen zijn Izquierdo en Bolingoli echter verlost van hun kwetsuur. Beide spelers komen daardoor in aanmerking voor de competitiewedstrijd van komende vrijdag tegen Waasland-Beveren.

En ook Gedoz is sneller dan verwacht op de terugweg. Het is nog niet zeker of de 23-jarige Braziliaan de confrontatie met Stijn Vreven en zijn manschappen haalt, maar de Champions League-match van volgende week woensdag tegen Leicester City haalt hij volgens HLN zonder enige twijfel.

Alleen Refaelov zal dus nog even aan de kant moeten staan. De Israëlier kan echter eveneens sneller dan verwacht herstellen van zijn pubalgie. De 30-jarige vleugelspits werd met een nieuwe methode behandeld en zou in het beste geval midden oktober opnieuw tussen de lijnen kunnen lopen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws