Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter voor Club Brugge – AA Gent is bekend

Scheidsrechter voor Club Brugge - AA Gent is bekend

Club Brugge staat voor een interessant vijfluik. Dinsdagavond wacht Club Brugge de Champions League-verplaatsing naar FC Kopenhagen en daarna volgen wedstrijden tegen AA Gent (thuis), Charleroi (uit), FC Porto (thuis) en Anderlecht (thuis). 

De Slag om Vlaanderen vindt komende zondag om 14.30 uur plaats. De landskampioen begon met 13 op 24 teleurstellend aan het nieuwe seizoen, maar ook AA Gent kan met 15 op 24 nog niet overtuigen.

Beide ploegen hebben zondag een Europese wedstrijd in de benen. AA Gent speelt donderdag immers in de Europa League tegen het Turkse Konyaspor. Alexandre Boucaut zal het duel tussen Club Brugge en AA Gent in goede banen proberen te leiden. Sébastien Delferière zal de andere topper tussen Standard en Anderlecht voor zijn rekening nemen. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws