Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ranieri: “Ik denk dat Club Brugge de Champions League kan winnen”

Ranieri verrast: "Ik denk dat Club Brugge de Champions League kan winnen"

Woensdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City. Claudio Ranieri, de trainer van de Engelse landskampioen, houdt in aanloop naar de wedstrijd de druk af.

“Club Brugge is een zeer sterk georganiseerd elftal. Dit team telt heel veel ervaring in de rangen en bewees al heel wat in Europa. Ons respect is groot. Leicester en Rostov zijn de grote onbekende in Europa en zeker in de Champions League. Mij hoor je niet zeggen dat we straks de groepsfase zullen winnen”, vertelt Ranieri op zijn persconferentie.

Voorts pakte de ex-trainer van onder meer Atlético Madrid, Chelsea, Valencia en Juventus uit met enkele opvallende uitspraken. “Het sprookje van Leicester is van toepassing op de sport, maar ook op het leven. Als je gelooft in je doel kunnen er prachtige dingen gebeuren. Als je er niet in gelooft, wordt het verhaal plots veel moeilijker.”

“Ik denk dat Club Brugge de Champions League kan winnen. Ze maken in ieder geval evenveel kans als wij en Rostov”, vertelt de trainer van The Foxes al lachend aan HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws