Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme teleurgesteld in matige seizoensstart Club Brugge: “Blijft ons grootste doel”

preudhomme-teleurgesteld-in-matige-seizoensstart-club-brugge-gehoopt-op-meer

Club Brugge opent vrijdag de zesde speeldag van de Jupiler Pro League op het veld van Waasland-Beveren. Michel Preud’homme en zijn manschappen kunnen straks enkel tevreden zijn met een driepunter, aangezien Blauw-Zwart met 7 op 12 geen al te beste start nam. Er werd gewonnen van KV Mechelen (0-2) en Sporting Lokeren (1-0), gelijkgespeeld tegen Standard (2-2) en verloren van KV Oostende (1-0) en KV Kortrijk (2-1).

“We hadden gehoopt op meer punten in het seizoensbegin, maar nu moeten we zorgen dat iedereen fris is voor elke match”, opent Preud’homme op de persconferentie. “We komen nu in een drukke periode waarin we iedereen nodig zullen hebben.”

Preud’homme zag met José Izquierdo, Felipe Gedoz en Boli Bolingoli drie gekwetsten terugkeren uit blessure, maar wil nog niet in zijn kaarten laten kijken voor de match op de Freethiel. “We zien morgen wie wedstrijdfit is, ik wacht altijd de reactie af na de laatste training.”

“Of we al denken aan de Champions League match tegen Leicester City? Nee, de wedstrijd van morgen is momenteel de belangrijkste. Ons grootste doel blijft om kampioen te spelen. Tot zaterdag denken we niet aan Leicester!”, besluit de Brugse coach klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws