Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme sneert naar vriendin Mechele: “Al was het Sinterklaas…”

Preud'homme sneert naar vriendin Mechele: "Al was het Sinterklaas..."

Brandon Mechele kon dit seizoen nog niet op speelgelegenheid rekenen en mocht enkel tegen Kortrijk op de bank plaatsnemen. Ook in het bekerduel tegen Lommel United kwam de 23-jarige centrale verdediger niet in actie. “Brandon kreeg een trap op zijn scheenbeen”, vertelde Michel Preud’homme achteraf, die ook uithaalde naar de vriendin van het Blauw-Zwarte jeugdproduct.

Mechele zelf zwijgt naar goede gewoonte in alle talen, maar zijn vriendin Caroline Goorden ventileerde al meermaals haar ongenoegen op Twitter. Zij is het naar eigen zeggen beu dat haar vriend “onjuist behandeld wordt”.

Toen Preud’homme gevraagd werd of hij de tweets in kwestie gelezen had, deed hij alsof zijn neus bloedde. “Ik zit niet op Twitter, maar we hebben wat succes gehad, dus nu wil iedereen in de belangstelling staan. Dat is de moderne wereld van het voetbal.”

“Brandon is een heel professionele speler die kans had om te spelen tegen Lommel, maar hij was jammer genoeg gekwetst. Maar voor de rest…. Wat de ouders, de vrouwen, de grootouders, de makelaars of zelfs Sinterklaas vertelt, dat interesseert me niet zoveel. Wij weten dat we altijd correct handelen. En ja, dat is de wet van de jungle hé. Je moet voor je plaats vechten en die proberen te veroveren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws